Tapahtumakalenteri

2022

Kyläyhdistyksen pikkujoulut

Järventaustan kyläyhdistyksen pikkujoulua vietetään Läyliäisten Seuralassa lauantaina 3.12.2022 klo 15.00 alkaen.

Mervi Korpelan valmistaman jouluaterian lisäksi ohjelmassa on mm. Tiernapojat, arpajaiset, Elämäni Joulubiisi ja ”lahjojen” jako. Jouluaterian hinta on 30 e aikuisilta ja alle 12-vuotiailta 12 e.
Ilmoittautumiset 27.11.2022 mennessä Riitta Mäkelälle puh. 0400 484263 tai s-posti riitta.makela51@gmail.com. Ilmoita Riitalle myös mahdollisista erityisruokavalioista.

Jouluaterian ja arpajaiset voi maksaa käteisellä tai pankkikortilla paikanpäällä. Suositellaan varaamaan käteistä rahaa Tiernapojille, jotka pyytävät lantin.

Tuo mukanasi ”lahja
Jokainen osallistuja tuo mahdollisimman kauniissa kääreessä jonkun sellaisen tavaran, josta haluaa päästä eroon, ei ole raaskinut poiskaan heittää (älä kuitenkaan raahaa vanhaa pesukonetta).
Otetaan siis paketti omalla vuorollaan,…mutta kukaan ei saa avata pakettiaan, ennen kuin kaikilla on paketti otettuna – säkki on tyhjä! Leikkiin kuuluu, että jokaisella on mahdollisuus haluta jonkun toisen paketti, eli niitä voi vielä vaihdella ennen avaamista. Kierrättäminen on nykyään muodissa!